Om Muvs

illustrasjon-ommuvs

Informasjon om selskapet

Metodikken bak Muvs stammer fra over 20 års erfaring med prestasjonskulturer i norsk næringsliv. Teknologien har utspring fra NTNU-miljøet i Trondheim og har vært under konstant utvikling og forbedring siden 2006 gjennom selskapet Revio AS.

Ved implementering av Muvs som verktøy får bedriften veiledning både knyttet til teknologiske muligheter, organisasjonsutvikling og bruk av plattformen i egen hverdag.

Vi rådgir våre kunder i bruk av vårt verktøy for prestasjonskultur basert på deres situasjon i dag samt deres tilgjengelige data og ressurser.

Vi pleier å si at alle tilpassinger og endringer er teknisk mulige, med det er ikke sikkert at de er strategisk smarte.

Informasjon om teknikk

Muvs er bygget på standard komponenter som Microsoft .NET og SQL Server. Plattformen driftes og data lagres trygt i nettskyen (Windows Azure)

bilde 10

Klikk her for å lese referanse-case hos Microsoft (åpnes i nytt vindu)

Muvs har en oppetid på 99,9% og kontinuerlig backup av data. Oppetiden håndheves ved 3 speilede redundante instanser, slik at dersom en node går ned så overføres trafikken til den neste.

Regnskapstall kan importeres ved bruk av kommaseparerte filer som lastes opp vi FTP, eller ved bruk av Web Services. MUVS støtter både SOAP og det nye litt raskere JSON-formatet. Vi har også utviklet vår egen datasyncer som henter data fra interne systemer og eksporter til MUVS direkte. Det kreves liten teknisk involvering fra kundens side.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon!